Terwijl bassist Peter herstelt van een schouderoperatie, wordt er gewerkt aan nieuwe nummers. 2 daarvan werden al (deels) opgenomen. Meer nieuws hierover binnenkort.

Ondertussen heb je in 2019 nog 5 keer kans om de Horsemen aan het werk te zien.

Op 8 en 10 november spelen ze een akoestische set. Drummer Dries vervangt Peter op bas en Peter zorgt op zijn beurt met zijn linkerarm voor ondersteuning op percussie. Op 8 november zie je ons in Hof den Tuitelaer in Meldert. Twee dagen later op 10 november spelen wij in Het Vissershof in Kastel. (Op woensdag 6 november zullen we een try-out spelen van deze alternatieve set, hou onze Facebook-pagina in de gaten omtrent de locatie!)

Op 29 november spelen we voor ‘De weirmste Wuist’ een warmste-week-initiatief in De Oude Maalderij in Moerzeke.

Zaterdag 14 december gaat de Runner’s Lab City Trail door in Lokeren. Op deze gezellige avondloop zorgen we voor muzikale ondersteuning. Inschrijven voor de loop kan je via http://citytrail.be/ De opbrengst van die avond gaat ook naar de Warmste Week.

We sluiten het jaar tenslotte af op Winterfest Muzikaal te Hamme. Dit festival is ten voordele van VZW Pinnokio die zich inzet voor kinderen met brandwonden. Afspraak op 29 december op het Stationsplein te Hamme.