De Horsemen hebben niet stil gezeten. Terwijl alles een versnelling teruggeschakeld werd, gaven zij gas bij. Er werd gewerkt aan nieuw materiaal en de studio ingedoken. Resultaat is onder meer deze nieuwe single Heaven can wait.

Het is nog steeds taboe dat vele jongeren en volwassen elke dag psychisch worstelen met zichzelf. Is dit een fenomeen dat voorkomt uit onze huidige, steeds meer gedigitaliseerde samenleving? Het is alleszins wel zo dat de wachtlijsten nog nooit zo lang geweest zijn en de roep om psychische hulp nog nooit zo luid..

Het nummer gaat over een vriend, broer, zus , vader of een moeder die smeken om nog even vol te houden.

Volhouden tot het misschien beter wordt.

De hemel kan best nog een dag wachten.

Je vindt het nummer terug via de gebruikelijk kanalen.

Francis Van den Broeck schreef dit nummer nog voor zijn zoon was omgekomen. In dat zelfde jaar sterft ook zijn zus. Hij wil dan ook deze song aan haar opdragen. Dat heeft ze verdiend.