Shout out naar alle fans die kwamen figureren bij de opnames voor de videoclip!

Het werd een lange dag voor de horsemen. ’s Ochtends waren er buitenopnames in Kastel. De regen en wind kwamen spelbreker spelen waardoor er af en toe geschuild moest worden. Luc van Lumic services die dronebeelden kwam schieten, moest goed zijn moment kiezen om de lucht in te gaan. Dominique was echter in zijn element!

Na de middag trokken we in gestrekte draf naar Café Rico’s in Hamme. Daar stond een horde fans te wachten voor de binnenopnames. Opnemen en figureren dat is echter vaak wachten en tien keer hetzelfde opnieuw doen. Het bleef echter dolle pret.

Bedankt Belinda Van Molle voor de regie en Wino van Moose-stache voor het camerawerk.

Het resultaat is binnenkort te bekijken. Volg ons op Facebook of abonneer je op onze site.