Momenteel zit Filthy Horse niet in zijn kot. De Horsemen zitten allemaal in hun eigen kot. Daarvoor waren ze echter flink op dreef. Het resultaat ervan vind je nu terug op Spotify, YouTube , diverse streamingplatformen en radio!

Voor wie ons de voorbije maanden live aan het werk zag, is ‘The Mirror’ geen onbekende. Wie minder geluk had, krijgt de schijf nu te horen.

Het nummer vertelt een eigen verhaal:

Wat zou er mooier zijn dan oneindige vriendschap? Tenminste, dat dachten wij… Verdwaald in de nacht, daarna de dag, op zoek naar schoonheid. Zwalpend van het ene neonlicht naar het andere. Je staat op en valt. Je kruipt weer recht. Elke dag opnieuw. Ga weg! Ze lachen je uit, ze kijken je na! Jezelf voortslepen met telkens weer die spiegel voor je neus. De confrontatie met jezelf. Het beeld van het verval. Je eigen gedachten worden je kwelgeesten. Ze trekken jou terug naar nergens. Hopend op een plaats waar ik met jou mag klinken. Maar het blijft dof en leeg. Getormenteerd, ineengekrompen, niet eens een traan.

Ik zie je, ik hoor je, ik voel je schouderklop. Mijn vriend, mijn steunpilaar, ik mis je…

Bij het nummer hoort ook een videoclip. Daarvoor werd samengewerkt met Dominique Van Malder (De Twaalf, Radio Gaga…) De regie is van de hand van Belinda Van Molle.

De clip kan je bekijken op YouTube in 2 versies: official release of met credits en dank aan de sponsors.

Hou jullie allemaal gezond! Van zodra we weer buiten kunnen, komen we in gestrekte draf naar jullie toe!