Door de festivalloze zomer zal er weinig kans zijn om de Horsemen deze zomer aan het werk te zien. Optredens worden afgelast of uitgesteld. Het ‘Filthy Horse’ blijft dus nog even op stal. Bekijk de tourdates om te weten welke optredens al dan niet doorgaan.

Omtrent toekomstige optredens blijft het voorlopig koffiedik kijken. Volgens de huidige maatregelen zal je ons voor het eerst terug aan het werk kunnen zien op zondag 6 september 2020 op Grote Kermis in Kastel. Van een thuismatch gesproken!

Van de Fonnefeesten ontvingen we intussen schitterend nieuws. De integrale programmatie die voorzien was voor deze zomer, wordt doorgeschoven naar 2021! Je zal ons dus daar kunnen zien op zondag 1 augustus 2021. Noteer de datum alvast in je agenda.

Ondertussen onderhouden de Horsemen hun muzikale conditie. Francis werkt aan nieuwe nummers en de andere muzikanten puzzelen hun eigen partijen in elkaar. We staan klaar om er, van zodra het mag en kan, weer in te vliegen in ons repetitiekot. Voorlopig geen open repetitie, maar wie weet organiseren we er één in het najaar!

Je kan ons steunen door onze muziek te streamen via de gekende kanalen: Spotify, iTunes, Google Music,.. Elke stream brengt een centje op!