De single Simon Says werd opgepikt door Radio 2.

Maandag 14 juni 2021 om 19u30 geeft Francis een radio-interview in het programma Bene Bene op Radio 2. Presentatrice Vanessa Van Hove zal het met hem hebben over het nummer dat hij schreef voor zijn zoon.

Radio 2 is te beluisteren via diverse frequenties, hun livestream op de site, de Radio2-app , Telenet Digibox (zender 916) en Proximus TV (zender 803). Je kan het programma ook herbeluisteren via Radio 2 Select.

Intussen werd ook een videoclip opgenomen bij het nummer. Hiervoor werd samengewerkt met regisseur Joeri Weyn (o.m. Radio Gaga en De Mol) en cameraman Jasper Stoefs (o.m. Radio Gaga en De Helden van Arnout). De montage is in handen van Robin Stevens en Hugo Hermans. Het wordt een ingetogen clip, grotendeels gefilmd op de bank voor Francis zijn huis en onze repetitieruimte.

De release van de clip is voorzien voor eind deze maand.